Bună ziua, sunt Saria și aș dori sa va trimit o recenzie la cartea ,,Cum sa faci sa nu citești în vacanta de vara” scrisa de Tommy Greenwald.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Charlie Joe Jackson urăște din tot sufletul cărțile. Părinții lui doresc sa îl trimită într-o tabăra de vara de 3 săptămâni în care toată lumea nu face altceva decât sa citească. Aceasta tabăra se numește Kartzulya, scopul taberei este sa îi ajute pe copii sa devina genii în viitor. Charlie Joe Jackson se gândește sa îi facă pe toți ceilalți copii să nu mai citească sau sa nu mai fie tocilari. Dacă sunteți curioși cum decurge planul băiatului, citiți cartea!
Mie mi-a plăcut foarte mult aceasta carte, deoarece este foarte amuzanta și mi s-a părut foarte interesanta. M-a impresionat faptul ca băiatul reușește sa-i convingă pe câțiva copii, la început, iar apoi pe mai mulți. Dacă îți plac cărțile amuzante și interesante, atunci cred că seria ,,Cum sa faci sa nu citești „, ,,Cum să faci sa nu citești, dar să ai note mari” si ,,Cum sa faci sa nu citești în vacanta de vara” este potrivita pentru tine. Citit în vacanță, volumul 3 mi-a stârnit sentimente de fericire, suspans și curiozitate. Propun aceasta carte, deoarece este amuzanta și potrivita pentru toate vârstele.
Saria Cataranciuc, clasa a VI-a, Liceul Teoretic ElfIMG-20190806-WA0003.jpg