O lume fără prinți

de Soman Chainani
Recenzie realiscoala.jpgzată de Stan Adelina-Sofia

 

 

O lume fără prinți”, al doilea volum al seriei „Școala pentru Bine și Rău”, scrisă de Soman Chainani, a apărut la Editura Arthur, în anul 2020. Cartea face parte din colecția “Orange fantasy” și are 478 de pagini.

Două prietene, Aghata şi Sophie, cred că aventura lor s-a încheiat şi că îşi vor trăi împreună Fericirea până la Adânci Bătrâneți, însă pe Aghata o bântuie o dorință. Finalul fericit dintre ea și Tedros ar fi fost ceea ce și-ar fi dorit fata. Pe zi ce trece, aceast vis al Agathei devine din ce în ce mai puternic, până se împlineşte, iar ea şi Sophie ajung înapoi la Şcoala pentru Bine şi Rău. Între fete şi băieți a început războiul, când cele două prietene au fost trimise acasă.

Limitele dintre Bine şi Rău au fost distruse, acestea fiind neluate în seamă. Să își aleagă finalul cu Sophie, provocând un mare război sau să îl sărute pe Tedros și să o trimită înapoi acasă pe Sophie sunt cele două opțiuni pe care Agatha le are. Oare va face ea alegerea corectă? O va alege pe Sophie sau pe Tedros?

Această carte cuprinde atât secrete, aventură, cât și dramă și suspans.