Screenshot_2023-08-24_181812.jpg

           „Shiloh” de Phyllis Reynolds Naylor

   Cartea  „Shiloh” scrisă de autoarea Phyllis Reynolds Naylor este o carte plină de întâmplări interesante, ținând cititorii în suspans.

   În această carte este vorba despre Marty Preston, un băiat care își dorește foarte mult un cățeluș. Plimbându-se de-a lungul unui râu, Marty zărește un câine de rasa beagle și, fără să mai stea pe gânduri, hotărăște să îl ia acasă.

   În strădania lui de a-i oferi un adăpost ferit de pericole, în calea lui Marty intervin o serie de evenimente nefericite. Acesta nu renunță la speranță, luptând pentru soarta prietenului său cel mai bun.

   Ceea ce m-a atras la această carte este felul autoarei de a povesti, ținându-i pe cititori cu sufletul la gură în fiecare capitol. De asemenea, cartea este amuzantă chiar și în cele mai tensionate momente.

    În opinia mea, aceasta carte ne împărtășește valorile unei prietenii adevărate, dar ne învață și faptul că fără speranță nu putem reuși să ne atingem obiectivele în viață. Încă un aspect pe care această carte îl reliefează pe tot parcursul povestirii este prietenia și conexiunea dintre oameni și animale.

   Recomand această carte tuturor celor care vor să descopere povestea lui Shiloh!