Recenzia cărții ,,Aru Shah Și Sfârșitul Timpului”

Scrisă de Roshani Chokshi

În această carte este vorba despre o fată pe nume Aru care locuia împreună cu mama ei într-un muzeu. Fata mințea foarte des despre vacanțe la Paris sau șoferi personali , pentru a fi populară la școală. Într-o zi ,trei colegi decid să o prindă cu minciuna . Provocată de cei trei,Aru aprinde o lampă din muzeu . Lampă pe care, mama lui Aru nu o lăsa niciodata sa o aprindă sau macar să o atingă. Aprinzând lampa, Aru eliberează un demon care în orice moment poate provoca sfârșitul lumii. O sarcină destul de grea pentru Aru, o fetiță de doisprezece ani îmbrăcată în pijamale.

M-a atras foarte mult coperta cărții dar mai ales conținutul. După părerea mea e o carte cu care poți să plângi și să râzi și o recomand cu drag.

La finalul cărții se află un glosar despre mitologia Indiei în care sunt scrise informații despre diferite ființe cum ar fi Rama sau Frații Pandaya ,dar multe alte ființe din mitologia Indiei.

Dacă ar fi sa ofer cărții o recenzie de la 1 steluța la 5 cu siguranță ar fi maximul de steluțe IMG_20220107_195347_326.jpg