MĂRȚIȘOARE/ CĂRȚIȘOAREÎnregistrare realizată de eleva Șandru Elena Vanessa, clasa a V-a, Șc. Gimn. ,,C. Săvoiu", Târgu Jiu.

Publicată de Georgeta Grivei pe Miercuri, 4 martie 2020

În această carte este vorba despre o fetiță orfană, pe nume Lottie Pumpkin, care îşi dorea dintotdeauna să fie o prințesă bună și curajoasă. Mama ei vitregă i-a promis acesteia ca atunci când va împlini vârsta de 12 ani o va trimite la cea mai prestigioasă scoală din Anglia: Rosewood Hall.
Venise și ziua în care Lottie împlinea vârsta de 12 ani, dar cel mai important lucru era că va fi trimisă la școala visurilor ei. După un drum lung cu avionul, fetița a ajuns la Rosewood Hall.
Acolo, odată cu înscrierile în scoală, aceasta a fost pusă să -și aleagă căminul. Lottie era foarte nehotarată în această privință, dar până la urmă a decis ca noul ei cămin să fie  căminul IVY, iar camera în care era cazată avea numărul 10.
Acolo pe fată o aștepta colega ei de cameră Ellie Wolf, prințesa rebelă a Maradoviei.
Cu timpul Lottie a crescut,  și-a făcut mulți prieteni, dar cel mai important lucru este
că își împlinise visul cel mai mare, acela de a deveni PRINȚESĂ SUB ACOPERIRE. Mi-a plăcut această carte pentru suspansul trăit la fiecare pagină, de aceea v-o recomand cu încredere. Vanessa, cls. A V-a, Șc. Gimn. ,,C. Săvoiu”, Tg Jiu