La cei 17 ani ai ei, Alice Monroe este internată într-un spital de boli mintale de pe Savage Isle. Tot ce vrea este să o găsească pe Cellie, sora ei geamăna, și să se răzbune. O urăște! Din cauza ei se află în acest spital. În trecut, mereu lua vina asupra ei, pentru a nu fi despărțite niciodată. Când erau mici erau de nedespărțit, dar de când Cellie a devenit o piromană și Alice are un iubit, pe Jason, relația lor se cam clatină.

În urmă cu câteva zile, Alice a evadat de la spital cu ajutorul lui Jason și s-au adăpostit într-un hambar vechi. Își făceau planuri despre locul în care aveau să meargă, când apare Cellie și strică totul. Dă foc tânărului, cu intenția de a-i omorî. Jason moare, dar cumva Alice reușește să scape. Cu ajutorul lui Chase, un băiat de la spital, pentru care începe să aibă sentimente, își plănuiește răzbunarea. Vrea să o omoare pe Cellie. Dar nimic nu este cum pare a fi.

Îi zice Chase tot adevărul? Oare Cellie chiar a făcut asta sau este doar o plăsmuire a imaginației ei? Are Alice mintea chiar așa de limpede?

 

Larisa Pătruță, Școala Gimnazială ,,Maica Domnului”, Roșiori, jud. Ialomița