Dragă Micule Prinț,

Îți scriu această scrisoare cu gândul de a-ți propune o provocare. Știu că tu privești  dincolo de aparențe și că ești o fire curioasă. Ai explorat multe lumi care te-au făcut băiatul înțelept de acum. Din aceste motive, te provoc să citești cartea . Povestea romanului ni le prezintă pe Alice si Cellie, două surori gemene. Ele ajung din diferite motive să fie închise într-un spital pentru persoane cu boli mintale. Alice ajunge să fugă la un hambar, împreună cu prietenul său, iar Cellie, cuprinsă de o imensă furie,  i-a urmărit. Fata nu-și poate stăpâni emoțiile puternice, ajungând să dea foc hambarului. Prietenul lui Alice moare, iar cele două surori rămân în viață. Alice  a iubit-o mult pe Cellie, însă sentimentul  de ură este mult mai puternic acum.

Romanul e împărțit în povestea din prezent și pagini din jurnalul lui Alice.  După incident, fetele ajung din nou la spital, însă în pavilioane diferite. Romanul continuă cu povestea lui Alice încercând să ajungă la sora ei. Fata e ajutată de Chase, un băiat drăguț, în care nu știe dacă poate să își pună toată încrederea.

Micule Prinț, știu că ești un băiat creativ, dar sunt sigură că nu poți ghici cum continuă cartea. Este un thriller psihologic care îți va da bătăi de cap, tensiunea fiind la un nivel maxim. Sper că vei reuși să citești această carte cu ochii sufletului.

Eu am reușit să mă pun de multe ori in pielea lui Alice și sunt curioasă, tu în ce personaj te regăsești. Eu am o soră geamănă și cartea a reușit să mă intrige și mai tare din această cauză. Îmi doresc ca această carte să îți lumineze  gândurile și sentimentele, să-ți stârnească creativitatea și să reușească să te facă să simți că trăiești în același timp cu  personajele. Înțelepciunea ta va fi un as în mânecă, iar experiența ta te va ajuta enorm!

Cu drag, vechea ta prietenă,

Medeea