20.04.2024

Bălan-Harghita

Stimată doamnă Anna Todd,

Voi începe această scrisoare prin a vă mulțumi pentru lectura recentă a seriei de cărți  „After”, care m-a captivat din prima secundă. Pot spune că felul dumneavoastră de a scrie transmite cu adevărat emoții profunde, care te fac să citești fără oprire.

Vă scriu astăzi pentru a vă recomanda o carte, anume „Hoțul de cărți” de Markus Zusak, pe care sunt convinsă că v-ar încânta. Pot spune că m-a impresionat complet această carte, deoarece este plină de emoţie, ajungând să citeşti pagină cu pagină, iar noţiunea timpului dispare, trecând de la suspans la tragedie, de la tragedie la incertitudine; toate acestea fiind accentuate de prezenţa morţii în carte.

Ceea ce mă determină să vă recomand această carte este faptul că m-am regăsit în modul în care Leslie vede frumosul în tainele lumii, dar și faptul că aveam lectura ca punct de refugiu pentru a ne transpune într-un alt univers.

Vă doresc în continuare să fiți la fel de creativă pentru a ne bucura pe noi, pasionații de lectură, cu o nouă poveste nemaipomenită care să ne dezvolte imaginația.

Sper ca recomandarea mea să vă inspire și să vă bucure sufletul.

Cu recunoștință,

Ifrim Cristina-Ioana

Clasa a-X-a A

Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Bălan