j-k-rowling-harry-potter-si-piatra-filosofala_195411.jpg

20.04.2024
Bălan
Stimate domnule Roald Dahl,
Sper că această scrisoare vă găsește bine. Îmi permit să vă scriu pentru a vă recomanda cu căldură o carte captivantă pe care am descoperit-o recent. Este vorba despre „Harry Potter și Piatra Filosofală”, scrisă de J.K. Rowling.
Această carte este o călătorie magică într-o lume fascinantă, plină de aventuri, prietenie și mistere. Autoarea reușește să creeze personaje memorabile și să construiască o intrigă captivantă care te ține cu sufletul la gură de la prima pagină până la ultima.
În centrul acestei povești se află Harry Potter, un tânăr orfan care descoperă că este destinat să devină unul dintre cei mai remarcabili vrăjitori ai timpurilor moderne. Invitat la Hogwarts, o școală de vrăjitori și vrăjitoare, el începe o călătorie incredibilă alături de prietenii săi Ron și Hermione. Împreună, cei trei se confruntă cu provocări de neimaginat și descoperă secrete care amenință să zdruncine temeliile lumii vrăjitorești.
Fiecare pagină a cărții este plină de surprize și de momente de neuitat. De la întâlnirea cu personaje memorabile precum Dumbledore și Hagrid, până la confruntările cu creaturi fantastice și cu forțe întunecate, aventura lui Harry Potter este una care nu încetează să captiveze și să impresioneze.
În plus, povestea conține umorul specific lui J.K. Rowling, care aduce un zâmbet pe buzele cititorilor chiar și în cele mai tensionate momente. Este o carte care reușește să îmbine perfect elemente de comedie, mister și acțiune, creând astfel o experiență de lectură completă și încântătoare.
Sunt convinsă că „Harry Potter și Piatra Filosofală” va rămâne în inimile cititorilor pentru mult timp după ce vor închide ultima pagină. Este o carte care nu doar îți deschide imaginația, ci și îți încălzește sufletul cu povestea sa plină de învățăminte și de aventură.
Cu cele mai bune urări și cu speranța că veți fi încântat de această călătorie magică, vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru pasiunea pe care o împărtășiți pentru cărți și pentru lectură.
Cu stimă,

Sion Miruna

Clasa a-IX – a A

Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Bălan, județul Harghita