Această serie de cărți, amuzante și inventive, are o poveste potrivită pentru copiii de astăzi. Un băiețel pe nume Timmy Fiasco și un urs polar pe nume Total dau culoare cărții, înființându-și o agenție de detectivi numită Fiasco Total (nu vă lăsați înșelați de nume!).

”Timmy Fiasco” mi-a adus un zâmbet de fiecare dată când citeam. Aventurile lui Timmy și ale lui Total m-au ambiționat să fac ceea ce îmi place, ceea ce iubesc. Povestea m-a captivat de la primele pagini citite. Uneori, cartea parcă s-a lipit de mine, fiindcă nu puteam să o las din mână. Confruntările lui Timmy de zi cu zi, m-au dus cu gândul la situații reale și uneori chiar m-au ajutat să găsesc răspunsuri.

Mințile gingașe și colorate ale copiilor se vor regăsi în povestea acestor cărți. ”Timmy Fiasco” va fi îndrăgit de oamenii cu imaginație și cu simțul umorului, deoarece fără aceste calități, cărțile din această serie, și nu neapărat, sunt doar înșirări de cuvinte fără rost. Aventurile și glumele sunt făcute pentru acei oameni plini de viață.

Vă invit pe toți să descoperiți lumea lui Timmy, așa cum am făcut și eu.