scoala2.pngINSCRIPTIONAT 1.png

10 august 2019, Confirmare pentru participarea la Școala Solomonarilor lui Solomon Marcus

2-6 septembrie 2019, Cluj

Felicitam  elevii și „consilierii” lor admiși la Școala Solomonarilor din acest an.  Data pentru confirmarea participarii a fost fixată pentru 10 august 2019. 

Revenim cu câteva clarificari. Am primit câteva confirmari pe parcursul acestei veri, dar, din experiența anilor anteriori, știm că unii, din varii motive, renunță,  de asemenea nu întotdeauna elevii însciși inițial sunt disponibili, asa ca se mai fac schimbări. Pe de altă parte, și noi suntem presați de timp și de intrarea în concedii a celor care ne asigură cazarea, masa, editarea materialelor etc.

De aceea pentru a stabili lista definitivă a participanților va rugăm ca până la termenul stabilit:

  1. sa trimiteți următoarele date  pentru elevi și profesori) – numele, prenumele, nr. de telefon, adresa de e-mail, scoala și localitatea (va rog verificati acordul, în cazul elevilor si parteneriatul, în cazul profesorilor).
  2. specificați daca aveti nevoie de cazare si de câte nopti (noi avem asigurate 55 de locuri). Tot din anii anteriori știm ca unii s-au cazat pe cont propriu, de aceea e bine să știm aceasta cât mai repede.  Datele cerute la punctele 1 și 2 se trimit pe adresa monojescu@yahoo.com

Ce vom face in continuare?

  1. vom definitiva lista
  2. dupa 15 august trimitem o scrisoare adresată direcțiunilor școlilor dvs.  și una personală cu informațiile noi
  3. Va rugăm ca toată luna aceasta sa fiți cât mai activi pe pagina de facebook și pe site (Cărți de Top), să va promovati digiproiectele, digiportofoliile, scrisorile etc. Vom încerca să pregătim Școala de la Cluj cu activități preliminare ca anul trecut.

In așteptarea răspunsurilor dvs.,

Monica Onojescu

PS: Eventual vă puteți gândi de pe acum la câteva  lucruri:

– înlocuim caseta cu amintiri cu ghiozdanul, rucsacul (real sau virtual) în care va rugăm sa aveți cu toții:

– un telefon cât de cât performant

– de la unu la trei obiecte care ne reprezintă în momentul de față

doua cărți, dintre care una o vom dona unei biblioteci de la o școala din învățământul rural și una o vom folosi la schimb. m.o.